Millennium Antwoordservice

Millennium Antwoordservice
In feite kan Millennium Antwoordservice het complete takenpakket op het gebied van telefonie overnemen. Zowel inbound- als outboundgesprekken, televerkoop of klanttevredenheidsonderzoeken op door u aangegeven momenten. Tijdens kantooruren of zelfs 24 uur per dag, 7 dagen per week. Aan u de keuze hoe u dit geregeld zou willen hebben.

U zou de indruk kunnen krijgen dat wij hierover wel érg gemakkelijk doen. Maar realiseert u zich, dit is ons vak. Wij doen niets anders! Onze dagelijkse werkzaamheden bestaan uit het bereikbaar houden van bedrijven, het genereren van leads, het stellen van prioriteiten, maar vooral.. werken met gezond verstand. Wat voor u wellicht lastig lijkt, kan voor ons een kleine inspanning zijn die wij graag leveren. “Geen woorden, maar daden” zouden we willen zeggen. Maar volgens ons wordt deze slogan al gebruikt door een hele bekende Rotterdamse voetbalclub.

Wij zijn van mening dat we niet eindeloos moeten proberen u met woorden te overtuigen. U moet ons gewoon ‘ervaren’. Neem gerust eens de proef op de som met ons team van telefonisten. Leg uw wensen bij ons neer en wij gaan er mee aan de slag. Uiteraard houdt u volledige controle op hetgeen wij doen, wanneer wij dit doen en op welke wijze dat gebeurt. Dank zij uitgebreide rapportages, terugkoppeling en evaluatiemomenten, behoudt u volledig overzicht en controle. Dat is belangrijk en daarvan zijn wij ons bewust.

En onze resultaten? Onze opdrachtgevers zijn uitermate tevreden, dus wij ook! Wij winnen én binden klanten voor u.

 
Home Millennium Antwoordservice Outbound Informatieaanvraag Proefabonnement
 
Millennium Antwoordservice
Dr. Lelykade 22a
2583 CM Den Haag

T 070 4 16 17 77
F 070 4 16 17 19
E info@masbv.nl

      Call me back